logo Mănăstirea Teodoreni
logo Mănăstirea Teodoreni

Termeni și condiții

Pagina Termeni și condiții definește condiţiile de utilizare a site-ului https://www.manastireateodoreni.ro de către utilizatori. Accesând şi navigând pe acest site, accepți termenii de utilizare descrişi mai jos.

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a site-ului, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

Datele cu caracter personal

Acest site colectează și prelucrează date personale. Te rugăm să aflii detalii pe paginile Politica de confidențialitate și Politica de cookie-uri.

Drepturi asupra conținutului site-ului

Toate informaţiile, articolele conţinute în acest site sunt proprietatea reprezentanților site-ului, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nicio informare prealabilă.

Informațiile prezente pe site sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Puteți copia și tipări conținutul site-ului pentru folosința personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților site-ului. Întregul conţinut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Contribuția utilizatorilor prin intermediul comentariilor

Utilizatorii pot comenta pe acest site în limita bunului simț. Ne rezervăm dreptul de a șterge acele comentarii care conțin cuvinte nepotrivite, care aduc atingeri altor persoane sau care nu aduc nicio informație utilă pentru utilizatori.

Neangajarea răspunderii

Administratorul site-ului nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Site-ul poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora administratorul site-ului nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nicio responsabilitate.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii cu scos practic. Nu putem garanta că prezentele pagini nu conţin erori, dar te asigurăm că depunem toate eforturile pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Încheierea acordului

Regulile de utilizare ale site-ului pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. În cazuri excepţionale, administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.