logo Mănăstirea Teodoreni
logo Mănăstirea Teodoreni

Politica de confidențialitate

Informațiile menționate în rândurile de mai jos au obiectivul de a informa utilizatorii asupra modului în care site-ul https://www.manastireateodoreni.ro (denumit în cele ce urmează „site-ul”) foloseşte şi protejează informaţiile lor personale furnizate în timpul utilizării site-ului cât și asupra altor date non-personale pe care le putem colecta și utiliza atunci când ei ne viziteză acest site. Politica de confidențialitate se aplică vizitatorilor site-ului.

Dacă nu ești de acord cu această Politică de confidențialitate ai dreptul să nu folosești acest site.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza informațiile prezentate în Politica de confidențialitate și din acest motiv îți recomandăm să verifici pe site aceste actualizări.

Categoriile de date cu caracter personal

Colectăm informațiile pe care le primim în mod direct de la tine în contextul utilizării site-ului ca de exemplu prin comentariile tale în secțiunea de comentarii sau mesajele tale pe pagina de contact. Din acest motiv, beneficiezi de control asupra datelor pe care ni le furnizezi. Datele cu caracter personal pot include: adresa de email, numele și prenumele, date de utilizare a site-ului.

Datele de utilizare a site-ului sunt colectate în mod automat atunci când vizitezi site-ul. Pot include informații, cum ar fi adresa adresa IP a dispozitivului tău, tipul browserului, versiunea browserului, paginile site-ului pe care le vizitezi, ora și data vizitei tale, timpul petrecut în paginile respective, identificatorii unici ai dispozitivului și alte date de diagnostic.

Când vizitezi site-ul printr-un dispozitiv mobil, este posibil să colectăm anumite informații în mod automat, inclusiv, dar fără a se limita la, tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizezi, ID-ul unic al dispozitivului mobil, adresa IP a dispozitivului mobil, sistemul de operare, tipul de browser pe care îl utilizezi, identificatori de dispozitiv unici și alte date de diagnostic.

De asemenea, putem colecta informațiile pe care browserul tău le trimite de fiecare dată când vizitezi site-ul sau când accesezi site-ul printr-un dispozitiv mobil.

Folosim cookie-uri și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea ta pe site și pentru a stoca anumite informații conform Politicii de cookie-uri.

Nu cerem și nici nu prelucrăm în mod intenționat date personale ale persoanelor care nu au împlinit încă vârsta de 16 ani.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Site-ul folosește datele tale cu caracter personal pentru următoarele scopuri:

 • pentru a furniza și întreține serviciile de informare de pe site-ul nostru, inclusiv pentru a monitoriza utilizarea serviciului nostru prin realizarea diverselor analize și raportări
 • pentru marketing, pentru a-și oferi noutăți, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim, cu excepția cazului în care ai optat pentru a nu primi astfel de informații.
 • pentru a gestiona solicitările tale: pentru a participa și gestiona cererile tale către noi
 • pentru a răspunde comentariilor tale din cadrul paginilor site-ului

Durata de păstrare a datelor

Păstrăm datele tale atât cât este necesar pentru realizarea obiectivelor menționate anterior.
În cazul în care îți retragi consimțământul, vom înceta prelucrarea datelor tale personale.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Putem împărtăși informațiile tale personale în următoarele situații:

 • cu furnizorii de servicii: putem împărtăși informațiile tale personale cu furnizorii de servicii pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru, pentru a-ți afișa reclame pentru a te ajuta să mențineții serviciul nostru, pentru a te contacta, pentru a face publicitate către tine pe site-urile terțe după ai vizitat site-ul nostru
 • cu alți utilizatori: când împarți informații personale sau altfel interacționezi în zonele publice cu alți utilizatori, aceste informații pot fi vizualizate de toți utilizatorii și pot fi distribuite public în exterior.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate de tine către site-ul nostru pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Protecția datelor tale cu caracter personal

Securitatea datelor tale personale este importantă pentru noi, dar nu uita că nicio metodă de transmitere pe internet sau o metodă de stocare electronică nu este securizată 100%. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a-ți proteja datele personale, nu putem garanta securitatea lor absolută.

Care sunt drepturile de care beneficiezi

Ai următoarele drepturi în legătură cu informațiile tale cu caracter personal:

 • de a fi informat în legătură cu procesarea;
 • de a accesa informațiile, inclusiv de a ne solicita să-ți confirmăm, fără niciun cost pentru o singură solicitare pe an, dacă informațiile tale sunt procesate sau nu;
 • dreptul de a interveni asupra datelor tale, inclusiv, printre altele, de a ne solicita să corectăm, actualizăm, blocăm sau să ștergem informațiile;
 • de a te opune procesării;
 • de a nu fi subiectul unei decizii individuale, inclusiv de a solicita și obține retragerea sau anularea acesteia, decizie ce produce efecte juridice în ce te privește, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii tale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte sau să re-evalueze o decizie în ce te privește, care te afectează în mod semnificativ;
 • de a te adresa autorității de supraveghere competente sau instanțelor de judecată;

Dacă dorești să-ți valorifici oricare din drepturile tale menționate mai sus, poţi să ne contacta la adresa specificată mai jos în prezenta Politică de confidenţialitate.

Linkuri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă dai clic pe un link terț, vei fi direcționat către site-ul terțului. Te sfătuim să consulți Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitezi.

Nu avem niciun control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.

Cum ne poți contacta

Dacă ai întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, ne poți contacta vizitând această pagină pe site-ul nostru web: https://www.manastireateodoreni.ro/contact.