logo Mănăstirea Teodoreni
logo Mănăstirea Teodoreni

Evenimente

Cu Înalta binecuvântare a Înaltpreasfinţiei Sale CALINIC, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, părintele CALISTRAT Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, împreună cu un sobor de preoți va săvârși dumnezeiasca Taină a Sfântului MASLU, în postul Nașterii Domnului, în data de sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 15.30.

Părinții mănăstirii noaste săvârșesc Taina Sfântului Maslu în fiecare miercuri, la ora 18.00.

Vom anunța următoarele evenimente speciale pe această pagină și pe Facebook.

instalarea Maicii Starețe

Obștea monahală din Mănăstirea Teodoreni a primit marți,
1 septembrie 2020, vizita pastorală a PS Damaschin Dorneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.
Înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, Preasfințitul Părinte Damaschin a slujit Sf. Liturghie în biserica mănăstirii.
Cu acest prilej, stavrofora Marina Andreica a fost instalată în funcția de stareță.

Cu Înalta binecuvântare a Înaltpreasfinţiei Sale CALINIC, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, părintele CALISTRAT Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, împreună cu un sobor de preoți a săvârșit dumnezeiasca Taină a Sfântului MASLU, în data de 20 august 2023.

Părinții mănăstirii noaste săvârșesc Taina Sfântului Maslu în fiecare miercuri, la ora 18.00.

Vom anunța următoarele evenimente speciale pe această pagină și pe Facebook.

Pr. Calistrat - Sf. Maslu

Cu Înalta binecuvântare a Înaltpreasfinţiei Sale CALINIC, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, părintele CALISTRAT Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, împreună cu un sobor de preoți a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, joi, 25 mai 2023, cu ocazia sărbătorii Înălțarea Domnului, hramul mănăstirii Teodoreni.

Cu Înalta binecuvântare a Înaltpreasfinţiei Sale CALINIC, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, părintele CALISTRAT Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, împreună cu un sobor de preoți a săvârșit dumnezeiasca Taină a Sfântului MASLU, în data de 26 martie 2023.

Sfântul maslu 2023 postul mare